NASA Planterar bevis på månen

Kraschar satelliter – planterar bevis?

Tydligen så skall NASA krascha 2 stycken satelliter på månen, men är det hela sanningen? Kan det vara så att NASA planterar bevis för att få det att se ut som att människan satt sin fot på månen?

De båda satelliterna skall tillhöra ett forskningsprojekt vid namn ”Gravity Recovery And Interior Laboratory”, vars syfte är att mäta månens gravitation för att ge ledtrådar om dess inre.

Det påstås att människan varit på månen.

Som vi alla vet, så är Apolloresorna till månen bara bluff och i själva verket en enda stor iscensatt bluff av NASA. Det ljud och bildmaterial vi alla satt genom åren, är i själva verket studioinspelningar vars syfte alltid varit att hinna före Ryssarna i racet om rymden.

Det är en hel del jobb man lagt ner på att få allt detta att framstå som äkta, men håller det hela vägen?

Otaliga filmer på nätet menar just detta och en del av dem har faktiskt ganska trovärdiga teorier, så man kan ju undra hur det egentligen gick till. Klarade dåtidens datorer, vars prestanda motsvarande dagens miniräknare, verkligen av att hålla koll på alla de system som behövdes för att transportera människor i en raket till månen?

Satelliter med last.

Man kan läsa på Aftonbladet om att NASA säger att satelliterna kommer att styras bort från ”historiska områden” och att satelliterna kommer att explodera på månens yta. Explosionerna är så små, att de ej kan ses från jorden, så frågan är om man inte tar tillfället i akt och gör raka motsatsen.

Kan satelliterna har en liten speciell last och att NASA Planterar bevis  för att det skall se ut som att månlandaren faktiskt gjorde touchdown mitt i Stillhetens hav 1969?

Upp till var och en.

Säg vad ni vill och tro vad ni vill.

Visst, det kanske är möjligt att man lyckades genomföra en månlandning för 43 år sedan, men samtidigt så är det inte speciellt svårt att tro motsatsen.

Själv tycker jag det är intressant att läsa om konspirationer av olika slag och har genom åren. Det är kul att öppna ögonen och få lite perspektiv på saker och ting som alla säger att ”så är det” om och skulle råda dig att göra det samma.

Uppdatering:
Jag hittade till slut en dokumentär jag tittade på för ett tag sedan. Lång, men intressant.
Del 1: Dark Mission Part 1 – NASA Moon Hoax – Analysis of the Lunar Photography
Del 2: Dark Mission Part 2 – NASA Moon Hoax – Environmental Dangers & The Trouble with Rockets

Enjoy ..

dencrypt skriver:

se min hemsida 😀

andreas skriver:

Det är det jag menar med att det inte alls är svårt att börja ifrågasätta.
”Problemet” tror jag, är att allt för många människor har det inprogrammerat i skallen, att INTE göra detta utan att bara acceptera den ”sanning” man hör och läser om i media.