Gunilla Persson – En stackars Hollywoodfru

Gunilla Persson: Svensk Hollowoodfru söker uppmärksamhet.

Kan inte denna Gunilla Persson förvinna från jordens yta, alternativt gå in och stänga dörren för att aldrig mer visa sig i media?

Jag kan faktiskt erkänna att Svenska Hollowoodfruar kan vara lite underhållande att se på ibland, det är ungefär som att titta på en freakshow.
Visserligen så skulle jag nog vilja påstå att vissa utav karaktärerna i programmet kan vara lite vettiga av och till, men Gunilla Persson tar ju verkligen priset.

Att tro på sig själv, är en bra egenskap och ett stark självförtroende är aldrig fel. – Så länge man inser sina begränsningar och har en någolunda verklighetsförankring i sitt sätt. Tyvärr verkar det som att Gunilla helt saknar detta, men möjligheten finns ju att det har något samband med någon form utav sjukdom eller liknande, det vet jag inte.

Att kunna ta kritik är också en bra egenskap.

Gunilla’s förmåga att absolut inte kunna ta kritik från andra människor är hon tyvärr inte ensam om.

I hennes fall dock, så är det inte bara hon själv som kommer fara illa utav det. Hennes dotter kommer nog inte få det lätt med en mamma som henne och med Gunillas bravader så lär hon nog redan ha men efter det.

Som förälder så skulle jag aldrig i livet kunna exploatera mina barn på det sättet som Gunilla gjort, eller kanske rättare sagt, gör.

Den stackars dottern är nog tyvärr tillräckligt hjärntvättad vid det här laget, men även hon kommer ju växa upp och förhoppningsvis stå på egna ben en vacker dag.

I något avsnitt där dottern skulle göra ett uppträdande, så spydde hon av nervositet.
Inget speciellt konstigt i det och samma sak har antagligen hänt många människor som skall göra något liknande.

Att säga ungefär att ”Det är jesus som gör att du spyr”, som tröst kan man ju fundera på vad det skall hjälpa till. Lika vettigt hade väl varit att säga att ”Det är Pippilångstrump som gör att du spyr”. Sagofigur som sagofigur…

Tyvärr blev jag påminnd av denna pinsamma människa idag.

Jag såg att Aftonbladet hade skrivit en liten artikel om en ny catfight mellan Gunilla och Malin Åkerman idag.

Vid det här laget hade jag nästan hade rensat skallen från Gunillas bravader, men blev ju snabbt påmind över att människan faktiskt existerade.

Svenska Hollywoodfruar är ju knappast någon bra reklam för Sverige ändå. Visst, människor har en förmåga att tycka det är underhållande att titta på idioter, men frågan är kanske var gränsen skall gå?

En vädjan till Gunilla Persson och televisionen.

Snälla Gunilla Persson. Kan du vara så snäll att aldrig mer visa dig i TV?
Och snälla TV, kan ni vara så snälla att aldrig mer visa denna människa i rutan?

Tänk på mänskligheten, folk kanske till och med kan bli sjuka av att se på henne.

Glöm inte att plocka bort din hemsida också, den innehåller virus i form av bilder på dig själv och folk kanske råkar surfa in på den.
Det vore inte bra för någon!

 

Såå ..
Nu har jag gnällt klart för idag, så jag ska nog slänga mig i soffan och glo på lite TV, dock inte Svenska Hollywoodfruar, eller Gunilla Persson.

Tack för idag.

Edit: Nu har hon vart i farten igen ser jag. Suck …

olrob skriver:

Förstår inte varför alla är så elaka mot denna fantastiskt vackra begåvade människa. Hon har ett stabilt psyke och är en fantastisk mamma. Hon tar hand om sin mamma och sina anställda mycket väl.

Andreas Ljung skriver:

Varför ger ni den störda och gamla kossan så mycket utrymme?
Kan vi få slippa att läsa om denna obegåvade kärringjäveln överallt?
2012, när alla loser kan bli kända för ingenting.
Gunilla, gör oss alla en tjänst, gå och göm dig!
-> redigerat vissa hårda ord < -