Anna Anka i krissamtal med programdirektören hos MTG

Anna Anka är missnöjd.

Anna Anka är inte nöjd med hur hon framstår i TV3’s Så blev vi Svenska Hollywoodfruar.

Jag undrar lite hur man tänker, när man verkar tro att genom att ställa upp i förnedrings-tv, kunna framställa sig själv på ett positivt sätt. I själva verket så förstår ju vem som helst, att hela konceptet med programmet är att visa människor, som kanske inte är som de borde vara. Man är ju trots allt lite dum som ställer upp på detta, när alla redan vet hur programmet är.

Miniserien Så blev vi Svenska Hollywoodfruar.

TV3 visade alltså första avsnittet av 4, där de olika fruarna skulle få chansen att berätta om hur de blev de hollywoodfruar som de är idag. Igår hölls det tydligen ett krissamtal mellan Anna Anka och MTG’s programdirektör, eftersom Anna nu menar på att man vinklat henne negativt.

Då kan man ju fråga sig om någon är intresserad av att höra om hennes förflutna från tiden innan hon blev hollywoodfru, eller om de dumheter hon lyckats med under tiden hon är, eller varit det?

Själv tittade jag ingenting alls på de tidigare programmen där hon var med. Det har räckt för mig att höra henne på radio och läst om henne i tidningarna för att kunna lista ut att inte heller hon är en speciellt bright människa.

En liten tröst.

Hon borde ju i alla fall kunna trösta sig med att hon enligt mig, inte är lika hjärndöd som Gunilla Persson i alla fall.

Antagligen räcker inte denna tröst, åtminståne inte utåt sett, eftersom att hon precis som de andra fruarna, med all säkerhet bara är ute efter att få rubriker i tidningarna.