2013 och ännu mera Gunilla Persson

Nytt år och Gunilla Persson hänger med ännu.

Att det är nytt år har väl ingen missat, men tyvärr så har vi ännu inte blivit av med Gunilla Persson för det. Denna gången handlar det tydligen om ett ”stort pengabråk” och att hon råkat ut för en skurk, enligt Aftonbladet.

Det hela handlar om att Gunilla gett en webbdesigner i uppdrag att skapa en hemsida åt hennes dotter Erika och när allt väl var klart, så var ju så klart inte Gunilla nöjd.

Hon verkar vara väldigt svår att jobba med.

Om man ser till det man läser och ser i olika media om denna tant, så verkar hon vara en av världens mest jobbiga personer när det gäller samarbete och med den vetskapen så tror jag nog nästan att det är den stackars webbdesignern som man skall tycka synd om. Antingen för att han råkat ut för denna Gunilla, eller för att han har så dåligt omdöme och faktiskt går med på att jobba med henne.

Det som är intressant ..

Om man tittar på DNS-informationen för ErikaPersson.com, så ser man snabbt att det verkar vara FatCow som är administrativ kontakt. Man kan ju undra hur hon hittade detta företaget, men jag antar att hon googlade på synonymer till sitt eget namn och där med ganska snabbt hittade den feta kossan som kunde hjälpa henne att få det hon ville ha.

Men som med allt annat, så brukar man få betala för sig och så blev det inte denna gången.
På ErikaPersson.com möts man av ett meddelande från en ”H”, som hälsar att hemsidan kommer upp igen, så fort betalning gjorts.

Gunilla själv menar på att mannen stulit hennes dotters namn, så undra just om denne person också heter Erika Persson nu, eller hur hon tänkte med att stjäla ett domännamn….

Slut ..